Tips en plannen voor 2016

Voor de meesten is januari een nieuwe start. Een nieuw jaar begint fris, iedereen is vol goede moed, en met meer dan vijftig onbeschreven weken in het vooruitzicht lijkt alles mogelijk. Ik deel daarom graag wat plannen en inzichten met je.

Doe je voordeel met deze tips voor 2016 :)

Doe je voordeel met deze tips voor 2016 🙂

 

Plannen in 2016

Ik rende afgelopen week de halve marathon van Egmond (vorig jaar mijn eerste halve marathon ooit) en typ dit artikel met de nodige spierpijn. Januari begint al goed. Mijn gezonder-genieten-spel is live en je kunt tot het eind van de maand prijzen winnen door mee te spelen. Ik heb een nieuw boek geschreven: mijn dertiende inmiddels. Lily ligt vanaf mei 2016 in de winkels. Intussen werk ik aan vijf andere grote schrijfprojecten, waaronder Books2Move.nl.

Maar…

Voor jou is het interessanter te weten wat ik voor je kan doen.

Heb ik het te druk om je te helpen?

Nooit (zelfs niet als ik eigenlijk wél te veel werk heb). Spreek me dus gerust aan.

Wil je gewoon wat nuttigs lezen? Kijk dan even hieronder:

 

Inzichten waar jij iets mee kunt

Ik pretendeer geen wijsgeer of filosoof te zijn. Toch zijn er lessen die ik in voorgaande jaren heb geleerd die mij vooruit helpen. Doe er je voordeel mee!

  1. Leer dat je dingen mag, en niet dat je dingen moet.
  2. Bepaal zelf hoe je je tijd indeelt. Dit kan heel klein: geef vervelende verplichtingen een positieve twist. Het kan ook heel groot: gooi het roer om en maak meer tijd voor jezelf vrij.
  3. Maak vervelende dingen niet groter dan ze zijn. Maak leuke dingen nog groter dan ze zijn.

 

Na deze maand heb je nog elf maanden over. Veel geluk in 2016!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.